lørdag den 17. december 2011

musik terminsprøveoh yes
i dag var dagen, hvor min klasse og jeg skulle op i vores første terminsprøve. menuen stod på. dadadadammmmm MUSIK! og damn, - er jeg god til musik eller hvad!?
Faktisk såååååeh, ja. det er hvad jeg har at sige. jeg tor jeg er okay til det, taget i betragting af at jeg ikke kendte til så meget musikteori før jeg startede på gymnasiet for tre år siden.
 - hvad der fik mig til at vælge en linje med musik A, spørger du? tjohh... jeg kan jo godt lide musik? (haha) og jeg synger en lille smule (hihi, -meget)
Ja, altså, skriftligt musik går ud på, for jer der ikke ved det, at man først får en en-times prøve i musik teori med 5 opgaver, hvor man skal decifrere akkorder, aflæse akkord funktioner, give en sang akkorder der passer til den, lave en melodisk analyse og aflytte to takter med trommer, bas og keyboard som man skal skrive ned. Anden del er så at man får en melodi, typisk vers og omkvæd af en sang, som man så selv skal give bas, trommer og med/modstemmer til.
nu ved i hvilken mundfuld det er (jeg synes det er en rimelig god mundfuld) og jeg kan også sige jer at jeg arbejdede på højtryk i 5 timer. det gik jo næsten galt, men ikke helt. formåede at suplere min sopran melodi, med en bariton modstemme-tingest, en god synth modstemme og en bas og tromme som bare kørte derudaf. (hvilket jeg selvfølgelig ikke ved om de gjorde, men man har vel lov til at blære sig lidt) ja, nu kan vi jo bare vente på resultatet.....
scheisse mann.....
på billderne kan i se hvor jeg sad, nede i et fjernt hjørne, hvor jeg kunne rocke og rulle for mig selv i 5 timer. (der var vidst noget om at nogle af de tilsynsførende, havde syntes jeg
havde gjort et alarmerende postyr ud af mig selv, fordi jeg åbenbart både nynnede og dansede og ja) (det er mit bord med det orange penalhus, i anyone cares) Det andet billede viser min søde venni lena. hun var helt klar på at lave lidt musik! hun fyrede den a'!

Btw. det her er sangen vi skulle arrangere ud fra.... altså hvor vi kun fik sangmelodien.... døm selv om i synes den er god. ( ;) )

2 kommentarer:

  1. Det lyder kompliceret. Meget mere kompliceret end grammatik.

    SvarSlet
  2. jaehhhh, nej. det synes jeg egentlig ikke.
    MAn kan meget bedre høre hvad der er rigtigt og forkert, når man hører musik, end når man hører et fremmed sprog!
    - synes jeg i hvert fald! :) :)

    SvarSlet