onsdag den 14. december 2011

mine billeder
okay, jeg håber i har kunnet fornemme lidt på det hele at jeg virkelig elsker mit kamera og at tage billeder! for det gør jeg virkelig, det er totalt my thaaang. ( :) )
og jeg vil vildt gerne vise jeg nogle af mine billeder, men jeg synes det er svært at finde en anledning til det, når det nu er noget man har gjort, og ikke er ved at gøre... hvis i forstår?
Nå, men nu har jeg samlet et par billeder, som jeg har lavet til et kunstfotohold, som jeg gik på sidste år. her fokuserede vi lidt på at gøre ingenting til noget spændende, hvilket jo er meget spændende om man kan gøre, og jeg elskede virkelig at skulle til at se ting på nye måder, for at finde frem til gode billeder (jeg synes selv de er gode, hæhæ)
billederne i midten, hvor der er et billede i billedet, er fra en anden opgave, hvor vi skulle gøre noget usædvanligt ved det sædvanlige (så vidt jeg husker) ellers var det noget med at tage et anderledes landskabsbillede... én af de to.. hah!
nå, ej, jeg håber i kan lide dem, og jeg vil helt sikkert lægge nogle flere ud senere, hvis det er, jeg har lidt forkelligt i min fotostak nemlig :] tihi

4 kommentarer:

 1. Skønne billeder. Redigerer du dem, eller er de sådan der så snart du har taget dem? :)

  SvarSlet
 2. tak!
  ja, jeg redigerer dem lidt, de her er redigeret på programmet lightroom, men efter jeg har fået mac, så bruger jeg aperture. :)

  SvarSlet
 3. De er virkelig gode niels :D

  SvarSlet