tirsdag den 13. december 2011

den genbrugscaféJeg var på dejlig cafédate i går med søde lotte og freja. haha. cafédate! nå ja, vi var henne i sønderborgs genbrugscafé caféfair og her fik vi god sort kaffe og satte flotte salgbare billeder op. lotte og freja er frivillige i caféen og det var jo rigtig godt at jeg lige kunne hjælpe til imens de var på arbejde, for det var jo hyggeligt og jeg elsker at sætte billeder op på vægge!

caféfair er et nyt projekt det startede i sønderborg i november, og vil i fremtiden komme til at fungere som et godt alternativ til byens mere "poshe" caféer, som alle sammen sælger nachos og alt for dyr kaffe! Her kan mån få kaffe og hygge for billige penge, og samtidigt støtter man en god sag! så kan vi bruge vores cafépenge på noget godt. ja.

Jeg fandt jo lige selvfølgelig lidt ting i denne juletid! lækre chokoladebarer som jeg har givet kir i adventsgave! de hedder divine, og jeg må sige at de smager just divine. haha. jeg elsker hvid chokolade!
og så købte jeg 4 rammer for 15 kr (!!!!) et røverkøb, hvis i skulle spørge efter min mening! 3 helt nye trærammer fra ikea kan man vidst altid godt bruge når man er mig, som jo godt kan lide at hænge billeder op. og så en flot ramme, med en tegning af to hjorte. igen lige mig med de der hjorte, det er jo virkelig sådan back to nature-ish! (hæhæ) noget af et kup, og noget af en god café. jeg havde mig en rigtig god eftermiddag dér!

og hov, vin flaskerne er altså ikke fra genneren, dem har jeg købt nede over grænsen, det var bare lige for at vise jer de to adventsgaver jeg gav til kir i dag!

4 kommentarer:

 1. Faldt over din blog, og blev klart fast læser med det samme. Hvor er den bare skøn! :)
  Kig meget gerne forbi min.
  louise-myfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 2. NICE, tusind tak louise!
  og det vil jeg straks gøre :)

  SvarSlet
 3. Billige caféer er det fedeste! Og så når de støtter gode sager, så er det endnu mere rart!

  SvarSlet
 4. det er virkelig en win-win!!! :D

  SvarSlet