onsdag den 7. december 2011

fest med bladepuha, disse sidste tre dage har stået i skovens tegn... eller dekorationenes tegn... ellers ja, altså.. nå.
der er galla på vores skole på fredag, og jeg er med til at stå for at arrangere festen, og er måske lidt hovedet for pynteafdelingen. (synes jeg selv lidt i hvert fald) og så som bordpynt havde vi (festudvalget) besluttet os for at dekorere med flotte efterårsblade, i mørkeblå og sølv. Dette betød at vi har samlet blade i mandags og fyldt HELE min garage op med dem, så de kunne tørre... og så skulle de ALLESAMMEN males. Heldigvis gjorde jeg det ikke alene, da jeg har fået hjælp af nogle af de andre søde mennesker der er med i skolens festudvalg, og ja, det har været rigtig dejligt og rigtig hyggeligt. jeg betalte dem selvfølgelig! lønnen bestod af te, julekager og hygge (og playstation). hæhæ.

billederne er fra da vi var færdige, og tog nogle billeder i alle de overflødige blade. det er karen og pernille som i kan se på billederne (udover det af mig selvfølgelig)

håber i alle har det godt og nyder december!
det bliver spændende med det galla, jeg skal jo selv deltage, da det kun er for skolens 3.g'ere!

5 kommentarer:

 1. hvor er de blevet fine Niels :D

  SvarSlet
 2. tak, jeg synes ogå de er flotte. det med blade kunne man da helt sikkert godt prøve igen. vi må gemme dem sikkert væk efter galla!

  SvarSlet
 3. Jeg kan rigtig godt lide din blog!
  Tag et kig forbi min, hvis du får tid og lyst ;)

  http://nobrowneyes.blogspot.com/
  http://nobrowneyes.tumblr.com/

  SvarSlet
 4. TUSIND TAK!
  det vil jeg gøre :)

  SvarSlet
 5. Det nederste billede er så smukt. Virkelig flot.
  Det ligner et stilbillede fra en film.
  Synes det er superfint at man ikke kan fornemme pigernes alder. De kunne virkelig være alt fra 13 til 25 på det billede. Det gør billedet helt unikt og rent. SÅ FLOT.

  SvarSlet