lørdag den 24. december 2011

JUL!


GLÆDELIG JUL ALLESAMMEN!
jeg håber i får en fantastisk aften i aften, med alt det under træet som i kunne ønske jer, og et måltid som vil ligge i jeres maver i lang tid! (fordi i spiser så meget ;) )

Jeg er simpelthen så glad for at det endelig er jul! i de sidste 2 uger har jeg haft to dage hvor jeg ikke har været på arbejde! forhelvede, hvor er jeg træt nu! og hvor er det godt jeg endelig har fri til at jule den af!
Gaver har jeg dog nået at købe, og jeg synes selv at det er gode gaver jeg giver i år! allesammen pakket flot ind i mit lilla papir, som i kan se på billedet hæhæh.
 - ja, jeg kan jo ligesom ikke sige hvad jeg giver ud, men altså, jeg lover jer at vise nogle billeder efter i aften, så i kan se lidt. hihi.

Jeg har tilegnet mig en julesyge som består af snot, hoste, svage kropsdele og et tungt hovede. jeg er på alskens forskellige mediciner, og bliver vidst godt dopet i aften, så det hele nok kommer til at gå alligevel (præcis lige da jeg skrev dette kom der et gigantisk nys ud af mig, og ja....)

Her til formiddag skal mig og min bror rundt med de sidste par gaver! Vi skal også op med gaver til min dejlige veninde lena, som har fødselsdag idag, samme dag som JC! :) :) :)
 - så hun får både føssegaver og jullegaver!

Det er så dejligt at have hele familien samlet igen. min søster og bror er begge kommet hjem fra kbh. så den står på julehygge og alt det for hårdt!

god jul, igen, håber den bliver fantastisk for jer alle :)

2 kommentarer: