søndag den 11. december 2011

julegaveønsker

åh ja, idag har jeg købt mange julegaver, hæhæ. og jeg tror de er okay gode mange af gaverne. eller det synes jeg selv de er. det er tit svært at finde på hvad man skal købe af julegaver, men til min familie køber jeg oftest noget de mangler eller som jeg synes de har brug for, dem kan jeg nemlig godt ofre lidt penge på!
til gengæld ved alle ens venner, dér skal man være kreativ! lave noget med maksimum værdi, for minimum pris. jeg er stor fan af kreative gaver, og mine venner... ja, de får oftest krea gaver fra mig... hæhæ, medmindre de får noget fra inspiration, som jeg synes er lige dem! (fik jeg sagt jeg arbejder i inspiration? haha)
billeder, t-shirts med tegninger, eller et flot julekort. alle kneb gælder i at vise hvor glad man har været for sin ven i årets løb. Hvad ville jeg selv blive glad for, spørger jeg mig selv, og så giver jeg mine venner det! et flot billede, en billig bog der ser spændende ud, eller en sjov film. ja, det er dejligt at give julegaver!

her kan i se hvad jeg selv øsnker mig. det er disse ting jeg har skrevet på sedlen til mine forældre... det er lidt dyre ting, og jeg får nok ikke noget af det, men man kan vel ønske!!!
har desperat brug for et mega spejl til mit værelse, lider af ikke at have noget spejl... det er meget vigtigt for mit narcissistiske jeg at have et kæmpe stort et af slagsen... jeg har ønsket mig et kæmpe spejl i årevis, men får det aldrig. måske er det i år jeg får det?? det samme med en tripod, så kan jeg tage billeder af mig selv, eller bare få noget til at holde kameraet stille, sådan en mangler jeg altså også desperat. same goes for penge til skitur... jeg mangler dem.... og også penge til ros, jeg mangler dem gevaldigt meget!!!!
gode bøger kunne f.eks. være de to nye bind af historien 1Q89 af haruki murakami. dem kunne jeg godt tænke mig, eller de tallerkener jeg samler på fra origo, ittala. det kunne være rart at færdiggøre min tallerken samling. haha.

puha, julen varer længe, koster mange penge. jeg er langt fra færdig julegaveræset, men jeg er dog kommet tættere på målstregen!

6 kommentarer:

 1. Stativet er der tilbud på i Click!

  SvarSlet
 2. 150!?????
  det her burde være ingen problem!

  SvarSlet
 3. Min plan i år er også bare massevis af silketryk på t-shirts! Originalt og kunstnerisk! :)

  Sansan

  http://sansankunst.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Det lyder vildt fedt! måske noget jeg skulle overveje også??? hmm

  SvarSlet