torsdag den 17. november 2011

starten på 2 ugerI dag var den "første" dag i mit to uger lange srp-forløb. spændende!
så derfor valgte jeg at gribe til tøjlerne, og fik mit hovedværk læst færdigt.
so i måske har bemærket er det bogen life of pi af yann martel, og jeg må sige, at den ikke har været så svær at læse, da jeg ELSKER den og jeg synes at i allesammen skal læse den, så snart i får muligheden for det. - måske kunne det være en evt. juleferiebog? :)
bogen handler om den 16-årige pi som bor i pondicherry i indien, en dag beslutter hans familie sig for at emigrere til canada, pga. uroligheder i indien. familien ejer en zoologisk have, og med den begiver de sig nu ud på en sejltur fra det ene kontinent til det andet. der går dog ikke lang tid før hele det enorme skib synker, og pi finder sig selv havnet i en redningsbåd med en zebra, hyæne, orangutang og tiger.
bogen handler hovedsageligt om rejsen over stillehavet og pi's personlige tro, da man igennem starten af bogen følger hans religiøse fra at være hindu, til også at tage kristendommen og islam til sig.
jeg håber det lige var en lille appetitvækker, som ikke blev for forvirrende. det er virkelig en god bog synes jeg. og ja forresten mine to fag er engelsk og religion, hvis i nu skulle undre jer!
ACH JA,  to uger i selskab med dette værk og tema kommer til at gå hurtigt.

og nåja, så skulle jeg da lige fejre at jeg gjorde kål på bogen, med en kop steaming mathilde kakao med skumfiduser og det hele! ja tak!

3 kommentarer:

 1. Sejt har lige købt Life of Pi, da jeg var i Amsterdam - glæder mig til at læse den :)

  Lou

  SvarSlet
 2. ÅH! hvor fantastisk! jeg siger: glæd dig! den er god!

  SvarSlet
 3. Det her er muligvis en smule mærkeligt, men i min søgning efter inspiration til den kommende sagnomspundne SRP faldt jeg over dit blogindlæg om Pi's liv - som jeg kun kan være enig med dig i er en fantisktisk bog! Så var det, at jeg tænkte om du har tid, overskud og lyst til at uddybe lidt mere om din opgave? vinkling, opgaveformulering og om du ville anbefale andre at give sig i kast med noget lignende? På forhånd mange mange tak for inspiration og måske også et uddybende svar? :)

  Ditte.

  SvarSlet