onsdag den 19. september 2012

wes the man!

her på det seneste har jeg fået en obsession (dramatisk)
 ... med instruktøren wes anderson, for han er for nice
altså, jeg startede med at se the royal tenenbaums..
så så jeg hans kortfilm hotel chevalier, da jeg havde fået fortalt af ma friend andrea (so fashion it hurts) at man skulle se den, før man så darjeeling limited, som jeg så efterfølgende.
så her i weekenden, for at sætte kronen på værket, sådan nærmest, så jeg hans biografaktuelle og totalt for nice moonrise kingdom, ak og hvad kan man sige andet end suk, hvor jeg dog synes det er godt! sådan, det hele er godt!
alle filmene handler sådan typisk om familiedramaer, altså jeg læste mig til dette via filmbladet ekko, men det er rigtigt nok, det handler det om, men det er ikke på nogen måde kedeligt, da wes formår at opbygge totalt komplette og fantastastiske scener og steder som dramaerne så udvikler sig i. alt kan ske, og man kan ikke blive overrasket, eller jo det kan man godt, men man bliver det egentlig ikke, da det er at forvente næsten. filmene bruger også sjove virkemidler som f.eks. at man bliver guidet igennem filmen vha. en slags utraditionel fortæller, eller at filmen bliver opbygget som en bog, eller eller... der bliver kælet for detaljen, dialogen og måden karaktererne kommunikerer og interagerer med hinanden på. jaja. jeg er vild med det! har fået fingrene i rushmore, som jeg snart vil se, man skal helt sikkert også se de andre film fra hans kartotek.
og det skal i også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar