onsdag den 29. august 2012

norwegian woodhvis i ikke allerede har set den, så skylder i jer selv at se noruwei no mori. dette er filmatiseringen af den fantastiske bog af samme navn fra haruki murakami!
do it! do it!
det er virkelig en smuk og lidt alvorlig film, men er til tider også rigtig sjov. den japanske humor og sindsstemning er tydelig. min bror fortalte at da han var inde og se den i biografen var der to japanske damer ved siden af, som sad og skraldgrinede!

filmen er fantastisk! men bogen er endnu bedre. mit bedste råd ville være for jer at læse den først! få det gjort! få den læst! få den set! det er så smukt alt sammen!

5 kommentarer:

 1. Det her er muligvis en smule mærkeligt, men i min søgning efter inspiration til den kommende sagnomspundne SRP faldt jeg over dit blogindlæg om Pi's liv - som jeg kun kan være enig med dig i er en fantisktisk bog! Så var det, at jeg tænkte om du har tid, overskud og lyst til at uddybe lidt mere om din opgave? vinkling, opgaveformulering og om du ville anbefale andre at give sig i kast med noget lignende? På forhånd mange mange tak for inspiration og måske også et uddybende svar? :)

  Ditte.

  SvarSlet
 2. hey ditte! selvfølgelig!
  har du en mail jeg kan skrive det til, eller skal jeg gøre det her over min blog?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må meget gerne sende det til min mail, hvis det ikke er for besværligt: ronjahaar@hotmail.com.

   tusind tak! Lækkert at du gider hjælpe!

   Slet
 3. Du må meget gerne sende det til min mail, hvis det ikke er for besværligt: ronjahaar@hotmail.com.

  tusind tak! Lækkert at du gider hjælpe!

  SvarSlet