torsdag den 19. januar 2012

musicalmusicalmusical


åh ja, dem er jer der følger min tumblr har nok allerede set dette billede (bortset fra at ingen følger min tumblr, hvilket skam også er helt okay, så sandsynligheden for at lige du har set det er ret lille, bortset fra, hvis jeg nu kender dig og har vist dig billedet for at blære mig)


Det er et billede af mig og min sexy ven sine, taget lige inden vi skal op og spille generalprøven på vores musical!
vi havde premiere OG generalprøve idag, kl 12 0g kl 19.. og ja hvad kan man sige andet end at det er fantasttisk dejligt og sjovt at være med i en musical, med så mange dygtige, søde talentfulde og lækre folk. ja, jeg er stolt i hvert fald!
Så i kan vidst godt regne ud at idag bare har stået på musical musical musical... vi fik ikke engang lov til at være i skole!
her de sidste to par uger, siden før vi startede i skole igen faktisk, har musicalen nemlig været førsteprioritet i alle vores liv og vi har brugt megen tid på det, men det har været skæg og dejle.
i morgan har vi en til forestilling, før vi er færdige, og kan kalde musicalen for et overstået kapitel. ak ja.

hvis du spørger hvad den handler om så kan jeg sige at stykket hedder maskerade, og er oprindeligt skrevet af ludvig holberg, og det er rigtig sjovt og ja, så istedet for musik af carl nielsen har vores musiklærere fundet alskens gode 80'er hits vi synger istedet for. se det' ka' vi li'!
her er der lidt numre fra musicalen! haha, som i kan se, er vi VILDE med Tv2!


3 kommentarer: