torsdag den 1. november 2012

en fed weekend med mor og moster


Jeg havde en vild weekend denne weekend.
Fredag så jeg Matisse på SMK og Raveonettes på Vega og vilde folk der festede på svensk langt ude på amager. Matisse var fedt, jeg elsker smk, men raveonettes var for NICCCE og dig og mig varmede op, de var også fede.
Lørdag så jeg World Press udstillingen på Politikens Hus, om aftenen så vi Madame Butterfly i den nye opera ude på holmen, og det var så smukt, jeg kneb næsten en lille tåre. storslået, ak! Derefter var jeg til fe' fest ude på Otto Mønsted Kolligeiet, med temaet army, og ja, det var også utrolig sjovt, og jeg købte for mange drinxxxxx. suk.
Søndag kørte jeg, min mor og moster så ud til Humlebæk, hvor vi skulle en smuttur på Louisiana, for at se den vel nok så omrygtede selvportrætsudstilling, jeg tænkte, nå ja, et par selvportrætter, det klarer vi snildt, (her kørte jeg stadigvæk på den pizza margherita med dres fra kl. 04 og en enkelt kop morgenkaffe) udstillingen var jo VILDT stor, og ganske rent ud sagt for vild og fantastisk, og det skulle du byde dig selv at se, for donnerwetter det var nice, og jeg lærte så mange nice künstlern at kende, og ja hvad der blev til en smuttur blev næsten til et heldags arrangement! mine yndlingskunstnere var nok Schiele, Hockney, Kahlo og én som jeg jeg ikke kan huske hvad hed andet end det startede med P, og han lavede sådan nogle virkelig nice tegninger og det irriterer mig at jeg ikke kan huske havd han hedder!!! (hvis du ved hvad han hedder så plz hielfe!
nå det var det 


3 kommentarer:

  1. sgu da ikke ham, jwg ville gerne sige han hed pinkerton, men det var ham der giftede sig med madame butterfly og så skred igen, men det navn jeg leder efter ligger tæt derpå!

    SvarSlet
  2. det er pettibon! mega nice heh

    SvarSlet